Design dpt.

JEUX D'HIVER

OBJECT COMPLETE REFURBISHMENT OF THE 'JEUX D'HIVER' CLUB 

LOCATION BOIS DE LA CAMBRE - 1000 BRUSSELS 

PHASE ACHIEVED 

CLIENT LA CAMBRE SA 

PARTNERS SOLIPROM - SOLIREMY - PROBAM

The project consisted in the complete refurbishment of the 'Jeux d'Hiver' restaurant, bar and club situated in the well known 'Bois de la Cambre' : overall exterior restoration, interior design and environmental landscaping.

1/4

 

​© 2020 by ÁRTER Architects

    The contents contained in this website are copyright protected.

    No person may download, duplicate, reproduce, edit or publish any content contained in whole or in part without prior written permission of              ÁRTER Architects.

© 2020 by ÁRTER Architects

The contents contained in this website are copyright protected.

No person may download, duplicate, reproduce, edit or publish

any content contained in whole or in part without prior written        permission of ÁRTER Architects.

You can also follow Us:

  • White Facebook Icon
  • ÁRTER Architects
  • White Pinterest Icon