© 2019 by ÁRTER Architects

The contents contained in this website are copyright protected.

No person may download, duplicate, reproduce, edit or publish

any content contained in whole or in part without prior written        permission of ÁRTER Architects.

You can also follow Us:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • ÁRTER Architects
  • White YouTube Icon
  • White Pinterest Icon

Architecture dpt.

MAISON COMMUNALE IXELLES

OBJECT RENOVATION & EXTENSION OF THE TOWN HALL OF IXELLES

LOCATION PLACE FERNAND COCQ - 1050 IXELLES

PHASE UNDER CONSTRUCTION

CLIENT MUNICIPALITY OF IXELLES

PARTNERS A2RC - SWECO

The vast project of the ‘Maison Communale d’Ixelles (MCI)’ is based on the global redevelopment of the municipal building block located in the heart of Ixelles.

 

The program contains an underground parking and municipal offices, beautifully hidden behind the curtain wall system of level high glass facades. In their turn, they are cautiously divided by a horizontal and vertical structure in white architectural concrete, posed on a bluestone base.

1/7

 

​© 2018 by ÁRTER Architects

    The contents contained in this website are copyright protected.

    No person may download, duplicate, reproduce, edit or publish any content contained in whole or in part without prior written permission of              ÁRTER Architects.